X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

VITEX METALLICO 700 ml

Cod : VITEX 105
compara...
Descriere

Vitex Metallico este o vopsea pe bază de apă, pe baza de răşini acrilice speciale si pigmenţi metalici.Formula specială pentru a oferi o impresionanta finisare metalică la orice fel de suprafaţă. Acesta poate fi aplicata pe pereti, stalpi, plafoane, panouri de ipsos, precum şi lemn,plastic sau de metal, după pregătirea adecvată, ca o decorativă de efect. Rezultatul estetic unic nu este singura proprietate a vopselei VITEX METALLICO; datorită capacităţii sale de a reflecta radiaţii infra-rosu (IR), se conferă pentru izolareă termică a clădiri. Ca rezultat, pereţi vopsiti cu VITEX METALLICO contribuie la menţinerea unei temperaturi constant într-un spaţiu si acţionează ca un aer condiţionat natural.Inodor pe parcursul aplicării sale,din moment ce nu contine amoniac sau orice alte substanţe periculoase, cum ar fi hidrocarburi aromatice, formaldehidă liberă, metale grele sau alchilfenolotoxilaţii.

Specificatii
Acoperire 10-12 m2 / litru
Aplicare gletiera
Timp uscare 15-30 minute
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Telefon: 0257.319.092
Program  Luni-Vineri:8-17
    Sambata:  8-14

 

Gospodarul...povestea
Misiunea noastră este să contribuim la dezvoltarea comunităților în care activăm, să înțelegem nevoile clienților noștri și să îi ajutăm să își atingă visul de a avea căminul perfect , într-un mediu curat.
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Gospodarul Istet
designed by headstart.ro
Nou
Țeavă rotundă 21.3X 2 mm, 6 m
Cod 4877
Disponibil la comandă
Preț 24,00 Lei
Disponibil la comandă