X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

VITEX KINDER PAINT 0.75

Cod : VITEX 109
compara...
Descriere

Vopsea emulsionată ecologică acrilică pură de calitate superioară pentru camera copiilor (pentru uz interior). Este certificată de Consiliul grec pentru etichetare ecologică (ASAOS) şi îndeplineşte criteriile Comitetului pentru etichetare ecologică al Uniunii Europene (EUEB). Se aplică uşor şi conferă o suprafaţă netedă fără a lăsa urme de pensulă sau îmbinări. Conferă o putere ridicată de acoperire, un grad superior de alb şi rezistenţă la spălarea frecventă. Nu emană niciun miros în timpul aplicării deoarece nu conţine amoniac sau alte substanţe toxice, precum hidrocarburi aromatice, formaldehidă liberă, metale grele sau alchil fenoli etoxilaţi.

Specificatii
Acoperire 10-12 m2 / litru
Aplicare trafalet pensula pulverizare cu pistolul de vopsit
Recomandari Suprafeţele trebuie să fie curate, uscate şi netede şi nu trebuie să fie acoperite de praf, grăsimi sau părţi neaderente.
Timp uscare 15-30 minute
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Telefon: 0257.319.092
Program  Luni-Vineri:8-17
    Sambata:  8-14

 

Gospodarul...povestea
Misiunea noastră este să contribuim la dezvoltarea comunităților în care activăm, să înțelegem nevoile clienților noștri și să îi ajutăm să își atingă visul de a avea căminul perfect , într-un mediu curat.
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Gospodarul Istet
designed by headstart.ro
Nou
Țeavă rotundă 21.3X 2 mm, 6 m
Cod 4877
Disponibil la comandă
Preț 26,00 Lei
Disponibil la comandă