X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

HEAVY METAL SILICON EFECT METALIC 0.75 litri

Cod : VITEX158
compara...
Descriere

Vopsea texturată de calitate superioară, siliconată, alchidică, pe bază de solvenţi, adecvată pentru suprafeţe metalice de interior şi de exterior. Această versiune de Heavy Metal Silicon conţine o cantitate ridicată de granule de oxid de fier cu micacee, care conferă suprafeţei vopsite un luciu metalic şi o finisare de catifea, furnizând în acelaşi timp durabilitate excepţională şi rezistenţă la radiaţiile ultraviolete. Poate fi de asemenea folosită şi pentru vopsirea lemnului, conferindu-i un aspect decorativ special.Vopseaua bază Heavy Metal Silicon Effect poate fi folosită ca atare, în culoarea grafitului, dar şi în alte 20 de culori (gama de culori Heavy Metal Silicon), prin intermediul sistemului de colorare Vitex Tinting System Colorfull.

Specificatii
Acoperire 8-9 m2/litru
Diluare maxim 5-10% cu diluant
Timp uscare 45 minute
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Telefon: 0257.319.092
Program  Luni-Vineri:8-17
    Sambata:  8-14

 

Gospodarul...povestea
Misiunea noastră este să contribuim la dezvoltarea comunităților în care activăm, să înțelegem nevoile clienților noștri și să îi ajutăm să își atingă visul de a avea căminul perfect , într-un mediu curat.
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Gospodarul Istet
designed by headstart.ro
Nou
Țeavă rotundă 21.3X 2 mm, 6 m
Cod 4877
Disponibil la comandă
Preț 26,00 Lei
Disponibil la comandă