X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

HEAVY METAL SILICON 0.75 litri

Cod : VITEX146
compara...
Descriere

Email alchidic siliconat, cu luciu puternic, pe bază de solvenţi, care conferă o durabilitate excelentă, fiind adecvat pentru uz exterior pe suprafeţe metalice şi din lemn. Formează o membrană foarte dură (fără a fi necesară adăugarea unui întăritor) care menţine luciul şi culoarea neschimbate, chiar dacă este expusă la condiţii atmosferice nefavorabile sau dacă este spălată. Heavy Metal Silicon conferă a putere ridicată de acoperire, prezentând de asemenea proprietăţi excelente de lucru şi de uniformizare. Poate fi reacoperit cu orice strat final alchidic sau acrilic.

Specificatii
Acoperire 14-16 m2 / litru
Diluare maxim 5-10% cu diluant
Timp uscare 4-6 ore
Utilizare Suprafeţele din lemn pregătite în mod adecvat (tratate cu conservant de lemn Diaxyl decor, reparate, astupate şi şlefuite până ce suprafeţele devin curate şi netede) trebuie să fie acoperite cu Vitex Velatura. Apoi se aplică două straturi finale de Heavy Metal Silicon.
Recomandari Suprafeţele trebuie să fie netede, curate şi uscate şi nu trebuie să fie acoperite de grăsimi sau rugină.
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Telefon: 0257.319.092
Program  Luni-Vineri:8-17
    Sambata:  8-14

 

Gospodarul...povestea
Misiunea noastră este să contribuim la dezvoltarea comunităților în care activăm, să înțelegem nevoile clienților noștri și să îi ajutăm să își atingă visul de a avea căminul perfect , într-un mediu curat.
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Gospodarul Istet
designed by headstart.ro
Nou
Țeavă rotundă 21.3X 2 mm, 6 m
Cod 4877
Disponibil la comandă
Preț 26,00 Lei
Disponibil la comandă