X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

VITOSIN 0.75 litri

Cod : VITEX136
compara...
Descriere

Amorsă izolatoare pe baza de diluant albă şi mată, pentru diverse utilizări pe bază de răşini acrilice termoplastice. Datorită compoziţiei chimice speciale se foloseşte pentru a izola şi a acoperi funingine, mucegai, gaze arse şi alte pete nepermiţând reapariţia lor. Este ideal pentru izolarea şi acoperirea suprafeţelor vopsite în prealabil cu vopsea pe baza de apa (cu var sau adeziv), datorită albeţii stabile şi a rezistenţei mari la aburi şi mucegai. Poate fi folosit de asemenea ca amorsa pentru vopselele Vitex pe bază de apă şi ca strat final pentru tavane . Are un grad mare de acoperire, randament şi rezistenţă, o întindere perfectă şi o aderenţă deosebită pe suprafeţele de zidărie, ciment, gips, lemn etc.

Specificatii
Acoperire 8-9 m2/litru
Diluare -
Recomandari Amorsă izolatoare pe baza de diluant albă şi mată, pentru diverse utilizări pe bază de răşini acrilice termoplastice.
Timp uscare 15-30 minute
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Telefon: 0257.319.092
Program  Luni-Vineri:8-17
    Sambata:  8-14

 

Gospodarul...povestea
Misiunea noastră este să contribuim la dezvoltarea comunităților în care activăm, să înțelegem nevoile clienților noștri și să îi ajutăm să își atingă visul de a avea căminul perfect , într-un mediu curat.
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Gospodarul Istet
designed by headstart.ro
Nou
Țeavă rotundă 21.3X 2 mm, 6 m
Cod 4877
Disponibil la comandă
Preț 26,00 Lei
Disponibil la comandă