X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

VITEX AMORSA ACRILICA 100% pe bazã de apã 0.75 litri

Cod : VITEX128
compara...
Descriere

Amorsa semitransparentă pe bază de apă din răşini acrilice 100%. Este folosit ca substrat pentru vopselele emulsionate Vitex pe bază de apă (Emulsionate, Acrilice , de Ciment, Relief e.t.c) . Este foarte uşor de aplicat şi are o putere ridicată de acoperire. Îmbunătăţeşte aspectul exterior şi conferă rezistenţă la condiţii atmosferice nefavorabile stratului final. Este cel mai adecvat grund pentru suprafeţe alcaline deoarece le impregnează şi le stabilizează. Nu emană niciun miros în timpul aplicării deoarece nu conţine amoniac. Nu conţine Alchilfenoli etoxilati (AFE).

Specificatii
Acoperire 18-20 m2 / litru
Diluare diluare cu apa 400%
Recomandari Noile suprafeţe din tencuială, beton, ipsos, gips-carton etc. sunt şlefuite cu hârtie abrazivă şi apoi sunt vopsite cu Vitex grund acrilic 100% pe bază de apă diluat cu până la 400% apă.
Timp uscare 15-30 minute
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Telefon: 0257.319.092
Program  Luni-Vineri:8-17
    Sambata:  8-14

 

Gospodarul...povestea
Misiunea noastră este să contribuim la dezvoltarea comunităților în care activăm, să înțelegem nevoile clienților noștri și să îi ajutăm să își atingă visul de a avea căminul perfect , într-un mediu curat.
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Gospodarul Istet
designed by headstart.ro
Nou
Țeavă rotundă 21.3X 2 mm, 6 m
Cod 4877
Disponibil la comandă
Preț 26,00 Lei
Disponibil la comandă