X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

AMORSA BLANCO 0.75 litri

Cod : VITEX131
compara...
Descriere

Grund alb, mat, în stare de plutire pentru pereţi, pe bază de răşini acrilice pure de nouă tehnologie, adecvat pentru uz interior şi exterior. Are putere ridicată de acoperire, se aplică uşor, se usucă repede şi este folosit ca substrat pentru toate vopselele emulsionate Vitex. Îmbunătăţeşte de asemenea aspectul exterior, puterea de acoperire a stratului final şi conferă rezistenţa la condiţii atmosferice nefavorabile. Datorită formulei sale speciale, acoperă multe tipuri de pete, precum nicotina, gălbeneala, sucul, markerele etc. Şi poate fi folosit ca un strat intermediar de la nuanţe închise la nuanţe mai deschise,reducând în acest fel, numărul necesar de straturi vopselei finale. Este practic inodor în timpul aplicării deoarece nu conţine amoniac.

Specificatii
Acoperire 10-12 m2 / litru
Diluare -
Recomandari Suprafeţele care urmează să fie vopsite trebuie să fie curate, uscate şi nu trebuie să fie acoperite de praf sau părţi neaderente. Suprafeţele pot fi amorsate după aceea cu un strat de Blanco.
Timp uscare 15-30 minute
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Telefon: 0257.319.092
Program  Luni-Vineri:8-17
    Sambata:  8-14

 

Gospodarul...povestea
Misiunea noastră este să contribuim la dezvoltarea comunităților în care activăm, să înțelegem nevoile clienților noștri și să îi ajutăm să își atingă visul de a avea căminul perfect , într-un mediu curat.
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Gospodarul Istet
designed by headstart.ro
Nou
Țeavă rotundă 21.3X 2 mm, 6 m
Cod 4877
Disponibil la comandă
Preț 26,00 Lei
Disponibil la comandă