X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

AMORSA PENTRU GIPSCARTON 3 litri

Cod : VITEX 134
compara...
Descriere

GRUNDUL PENTRU PLĂCI DE RIGIPS de la VITEX este un grund acrilic alb, solubil în apă, pentru interior, cu cea mai bună capacitate de umplere pentru suprafeţe de rigips, dar şi suprafeţe din tencuială, beton, şpăcluite ş.a. Datorită bunei capacităţi de umplere a produsului, stimulează absorbţia dinte hârtia plăcii de rigips, a materialului de asamblare şi a suprafeţelor de vopsit. În plus, sunt complet acoperite eventualele imperfecţiuni ale hârtiei de rigips. Vopsirea finală a suprafeţelor chituite cu GRUND PENTRU PLĂCI DE RIGIPS de la VITEX, cu orice vopsea pe bază de apă, conduce la un finisaj fără cusur şi uniform, chiar de la primul strat. Produsul este practic inodor pe durata aplicării şi nu conţine substanţe periculoase, precum carbohidraţi sau metale grele.

Specificatii
Acoperire 10-12 m2 / litru
Diluare -
Recomandari Suprafeţele trebuie să fie curate, uscate şi netede, fără praf, uleiuri sau eventuale materiale putrede. Utilizaţi CHIT ACRILIC PENTRU CONSTRUCŢII de la VITEX pentru a acoperi găurile şi a chitui eventualele crăpături.
Timp uscare 30-60 minute
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Telefon: 0257.319.092
Program  Luni-Vineri:8-17
    Sambata:  8-14

 

Gospodarul...povestea
Misiunea noastră este să contribuim la dezvoltarea comunităților în care activăm, să înțelegem nevoile clienților noștri și să îi ajutăm să își atingă visul de a avea căminul perfect , într-un mediu curat.
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Gospodarul Istet
designed by headstart.ro
Nou
Țeavă rotundă 21.3X 2 mm, 6 m
Cod 4877
Disponibil la comandă
Preț 24,00 Lei
Disponibil la comandă